לחם אגס הוא צמחוני לחם. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתיה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: לחם אגס, לחם אגס, ו לחם אגס.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, זנגביל, סודה לשתיה ואגוז מוסקט; להפריש. בקערה אחרת, לטאטא את הסוכר, שמן וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים רק עד לחלח (הבלילה תהיה נוקשה). מערבבים באגסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חצאי אגסים בסירופ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
יוצקים לשני משומן 8-in. אקס-4-אין. מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אופים ב 350° במשך 55-65 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מדפי תיל.