לחם אגס טרי
אם יש לך בערך 1 שעה ו 20 דקות לבלות במטבח, לחם אגס טרי עשוי להיות מצוין ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 156 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 79 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד טוב כלחם במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 29%, וזה די רע. נסו לחם אגס טרי, לחם אגס טרי, ו פאי אגסים טריים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית כיכר בגודל 5 על 9 אינץ'.
בקערה מערבבים את האגסים הגרוסים, האגס המעוך, הביצה, החלבון, המים והווניל. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסוכר, תערובת הפודינג, הקינמון, הסודה לשתייה, המלח ואבקת האפייה. מערבבים את תערובת האגסים לתערובת הקמח רק עד שהיא לחה.
מעבירים לתבנית הכיכר המוכנה.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.