לחם איטלקי
המתכון לחם איטלקי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח, קמח לחם, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 35%. נסו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, לחם איטלקי מכונת לחם (אפוי בתנור), ו לחם איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים, סוכר, ו 1 כוס מים חמים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות קמח, שמן ומלח לקערה, ומכים במהירות נמוכה, באמצעות מצורף וו בצק, 1 דקה. בהדרגה להוסיף קמח נוסף עד הבצק מתחיל לעזוב את הצדדים של הקערה ולמשוך יחד. (הערה: הבצק ייקח על מראה "שאגי" כמו הקמח מתווסף. כאשר מוסיפים מספיק קמח, הבצק ייראה רך וחלק, לא רטוב ודביק או יבש מדי עם משטח מחוספס.)
הגדל מהירות בינונית, והכה 5 דקות. מכסים את קערת הבצק בניילון נצמד, ומניחים לעמוד במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד שהוכפלו בתפזורת. אגרוף בצק למטה, ולתת לעמוד 10 דקות.
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; צור את הבצק לכיכר בגודל 12 אינץ', והנח על תבנית אפייה משומנת קלות.
חותכים 3 (1/4 אינץ ' עמוק) חריצים על פני החלק העליון של הבצק עם סכין חיתוך חדה. (החריצים משחררים קיטור פנימי ומונעים מכיכר הלחם להתפרק בצד.)
אופים ב 400 במשך 16 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.
Herbed פוקצ ' ה: המשך עם מתכון לפי ההוראות, בעיצוב בצק לכדור במקום כיכר.
רול בצק לתוך מלבן 11-x 14 אינץ ' על תבנית אפייה משומנת קלות. לחץ על ידית כף עץ לבצק כדי ליצור חריצים במרווחים של 1 אינץ'.
טפטוף בצק באופן שווה עם 1 כף שמן זית; מפזרים באופן שווה עם 1 כפית תיבול איטלקי מיובש.
אופים ב 475 במשך 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
פיצה קרום: להמשיך עם מתכון לפי ההוראות, בעיצוב הבצק לכדור במקום כיכר.
רול בצק לתוך מלבן 11-x 14 אינץ ' על תבנית אפייה משומנת קלות.
טפטוף עם שמן זית, או להפיץ עם פסטו או רוטב פיצה, ומפזרים תוספות הרצוי.
אופים ב 475 במשך 20 עד 25 דקות.