לחם בטטה פרלין
לחם בטטה פרלין עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 181 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 32. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פאי פרלין בטטה, פאי בטטה פרלין, ו מערבולת פרלין בטטה.
הוראות
גריז וקמח שני 9-ב. איקס 5-ב. מחבתות כיכר. מרפדים תחתיות של מחבתות בנייר שעווה ומשמנים את הנייר; מניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו את 11 המרכיבים הראשונים. בקערה גדולה אחרת מקציפים את הביצים, הבטטות, השמן, המים והתמצית. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים; מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 60-70 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים. קלף בזהירות נייר שעווה.
לציפוי, בסיר קטן, שלבו את הסוכר החום, סירופ התירס, החמאה והווניל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים מעל כיכרות. מצננים לחלוטין לפני החיתוך.