קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

לחם בטטה של סבתא

לחם בטטה של סבתא
גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, אגוז מוסקט טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: לחם קישואים של סבתא # SundaySupper, לחם בטטה (מכונת לחם), ו אפיית לחם: לחם בטטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לעטוף בטטה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים בטטה בתנור שחומם מראש עד בקלות פירסינג עם מזלג, על 1 שעה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לטאטא סוכר לבן ושמן קנולה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים ביצים; מערבבים היטב. מנפים קמח, קינמון ואגוז מוסקט לתערובת סוכר. לאט לאט לטאטא מים לתוך תערובת קמח סוכר עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
לקלף בטטה; מחית לתוך הבלילה. מקפלים ב 1/2 כוס פקאן קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
6
להפחית את טמפרטורת התנור ל 320 מעלות F (160 מעלות C). לרסס מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מחממים סוכר חום וחמאה בסיר קטן על אש נמוכה עד שהסוכר מומס, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מוסיפים 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
11
הסר מהחום.
12
יוצקים זיגוג על לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן