לחם בייקון מייפל
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. 254 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שומן בייקון, קמח לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: לחם בייקון מייפל, לחם קוף מייפל בייקון, ו לחם קוף מייפל בייקון.
הוראות
כאשר אתה מבשל את הבייקון, ודא שאתה שומר 2 כפות של השומן עבור הלחם. אני מציע לבשל אותו כך שהוא סופר-פריך ומתפורר.
שים את המים, שמרים, סירופ מייפל, קמח לחם בקערה של מערבל לעמוד שלך מצויד וו הלחם. ללוש עד הבצק הופך חלק וגמיש.
מוסיפים את המלח, תמצית מייפל (אם משתמשים) בייקון מתפורר, ושומן בייקון. להמשיך ללוש עד שכל החומרים משולבים היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק מכפיל את גודלו, כשעה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות, קו גיליון אפייה עם קלף או מפזרים קמח תירס, וקמח משטח העבודה שלך. להוציא את הבצק ולחץ אותו בעדינות לדגה. צור אותו לכדור הדוק, איטום התפר בתחתית.
מניחים את הבצק, בצד התפר למטה, על תבנית האפייה מוכנה. לכסות עם ניילון לעטוף ולהניח בצד עד הוכפל, כ 40 דקות.
הסר את לעטוף פלסטיק, לחתוך את כיכר לפי הצורך, ואופים ב 350 מעלות עד השחמה יפה, על 35 דקות.להעביר את הלחם כדי לקרר לחלוטין לפני חיתוך.