קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
מגזין

לחם בייקון מייפל

לחם בייקון מייפל
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. 254 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שומן בייקון, קמח לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: לחם בייקון מייפל, לחם קוף מייפל בייקון, ו לחם קוף מייפל בייקון.

הוראות

1
כאשר אתה מבשל את הבייקון, ודא שאתה שומר 2 כפות של השומן עבור הלחם. אני מציע לבשל אותו כך שהוא סופר-פריך ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
שים את המים, שמרים, סירופ מייפל, קמח לחם בקערה של מערבל לעמוד שלך מצויד וו הלחם. ללוש עד הבצק הופך חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את המלח, תמצית מייפל (אם משתמשים) בייקון מתפורר, ושומן בייקון. להמשיך ללוש עד שכל החומרים משולבים היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק מכפיל את גודלו, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
תמצית מייפלתמצית מייפל
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות, קו גיליון אפייה עם קלף או מפזרים קמח תירס, וקמח משטח העבודה שלך. להוציא את הבצק ולחץ אותו בעדינות לדגה. צור אותו לכדור הדוק, איטום התפר בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים את הבצק, בצד התפר למטה, על תבנית האפייה מוכנה. לכסות עם ניילון לעטוף ולהניח בצד עד הוכפל, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
הסר את לעטוף פלסטיק, לחתוך את כיכר לפי הצורך, ואופים ב 350 מעלות עד השחמה יפה, על 35 דקות.להעביר את הלחם כדי לקרר לחלוטין לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)