לחם ביצה מספר אחת.
צריך לחם נטול לקטוז וצמחוני? לחם ביצים מספר אחד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה מ Allrecipes יש 374 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. גשו לסופר וקנו שמרים, ביצה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. וזה די טוב. נסו המספר 48, שיקוי אהבה מספר 9 לשתות, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים. מערבבים בחלמונים, 3 ביצים, שמן, סוכר ומלח.
מוסיפים כ 3-1 / 2 כוסות קמח כדי להפוך את הבצק דביק.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עם הנותרים קמח עד חלקה וגמיש, על 7 דקות.
מניחים בקערה משומנת היטב, והופכים לשמן את כל פני הבצק. מכסים במטלית לחה.
מקום במקום חם עד כפול בגודל, על 1-1 / 2 שעות.
Punch למטה את הבצק, ולחלק ל 3 חתיכות.
גלגל כל חתיכה לתוך חבל באורך של כ -12 אינץ'. צמה את שלושת הגדילים יחד, ולאטום את הקצוות.
מניחים את הלחם על סדין משומן. מקציפים את הביצה 1 הנותרים עם קמצוץ של מלח; מברשת על הלחם.
תנו ללחם לעלות עד להכפלה, בערך 45 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
תבריש שוב את הלחם עם מי הביצים.
אופים במשך 40 דקות, או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל.