לחם בירה
לחם בירה הוא לחם שמגיש 12. תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 161 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש סוכר, צ'דר חד, קמח ושמיר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 59% . מתכונים דומים: גבינה מעושנת ופונדו בירה עם ברטוורסט מבושלת בבירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון , בבקשה את חובב הבירה שלך עם לחם בירה , ואפיית לחם: לחם פלפל וג'ק בירה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. מצפים את החלק הפנימי של תבנית כיכרות בגודל 9 על 5 אינץ' בספריי הנון-סטיק ומניחים בצד.
טורפים יחד את הקמח לכל מטרה, קמח החיטה, אבקת האפייה, המלח, הסוכר והשמיר בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים פנימה את הגבינה ומערבבים פנימה את הבירה רק לאיחוד.
מפזרים את הבלילה בצורה אחידה בתבנית המוכנה.
מפזרים את גרעיני החמנייה, אם משתמשים.
אופים על הרשת האמצעית של התנור עד שהלחם מגיע לטמפרטורה פנימית של 210 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית, כ-45 עד 55 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית 10 דקות.
מעבירים את הכיכר לרשת צינון למשך 10 עד 15 דקות לפני החיתוך וההגשה.