קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בננה

לחם בננה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163° חמאה כיכר 9 על 5 אינץ pan.In קערה בינונית לנפות את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, ו salt.In הקערה של מערבל חשמלי, לנצח את הסוכר וביצים במהירות בינונית עד אור ו fluff, על 5 דקות. על מהירות נמוכה לאט לאט בהתמדה לטפטף בשמן קנולה, זה צריך לקחת בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הבננות, שמנת חמוצה, וניל, מכות עד רק בשילוב.באמצעות מרית גומי, לקפל בקמח ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה להחליק את החלק העליון.
4
אופים במשך כ 1 שעה, או עד חום זהוב על גבי ואת מרכז מעיינות בחזרה כאשר נלחץ בעדינות.
5
בואו להתקרר על מתלה תיל במשך 30 דקות לפני הסרת מחבת כיכר להתקרר לחלוטין.לחם בננה ניתן לאחסן עטוף בחוזקה בפלסטיק עד 3 ימים בטמפרטורת החדר או 2 שבועות קפואים (להפשיר לילה בטמפרטורת החדר לפני ההגשה).
מרכיבים שתצטרך