לחם בננה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163° חמאה כיכר 9 על 5 אינץ pan.In קערה בינונית לנפות את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, ו salt.In הקערה של מערבל חשמלי, לנצח את הסוכר וביצים במהירות בינונית עד אור ו fluff, על 5 דקות. על מהירות נמוכה לאט לאט בהתמדה לטפטף בשמן קנולה, זה צריך לקחת בערך 1 דקה.
מוסיף את הבננות, שמנת חמוצה, וניל, מכות עד רק בשילוב.באמצעות מרית גומי, לקפל בקמח ואגוזי מלך.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה להחליק את החלק העליון.
אופים במשך כ 1 שעה, או עד חום זהוב על גבי ואת מרכז מעיינות בחזרה כאשר נלחץ בעדינות.
בואו להתקרר על מתלה תיל במשך 30 דקות לפני הסרת מחבת כיכר להתקרר לחלוטין.לחם בננה ניתן לאחסן עטוף בחוזקה בפלסטיק עד 3 ימים בטמפרטורת החדר או 2 שבועות קפואים (להפשיר לילה בטמפרטורת החדר לפני ההגשה).