לחם בננה בורבון מבושל לאט
לחם בננה בורבון מבושל לאט יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך אבקת סוכר, ויסקי, לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: לחם בננה בורבון מבושל לאט, עוגת בננה איטית עם רוטב סוכר חום, ו עוף בורבון מתבשל לאט.
הוראות
גריז תחתון רק של 3 1/2-כדי 4 ליטר סיר איטי עגול עם קיצור או ספריי בישול.
מפזרים קלות עם 2 כפיות של תערובת ביסקוויק.
בקערה גדולה, מערבבים בננות, סוכר מגורען, 1/3 כוס חמאה מומסת, 2 כפות ויסקי, וניל וביצים עד מעורבב היטב. מערבבים ביסקוויק הנותרים לערבב, קינמון, שוקולד צ ' יפס ו 1/2 כוס של פקאן עד מעורבב היטב.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד קיסם מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי. כבה תנור איטי; לחשוף, ולהסיר בסיס קרמיקה מן התנור כדי קירור מתלה.
לשחרר קצה הלחם עם מרית מתכת דקה.
הסר לחם מכיריים איטיים למתלה קירור. מגניב 1 שעה.
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים זיגוג עד חלקה ועקביות של סירופ עבה.
מפזרים באופן שווה עם פקאן 1/4 כוס הנותרים.