לחם בננה ג'מייקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם בננה ג'מייקני. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצה, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם בננה ג'מייקני, סנאפר אדום ג'מייקני עם בננה מטוגנת במחבת, ו לחם קוקו ג'מייקני.
הוראות
מעיל 8 x מחבת כיכר 4 אינץ ' עם ספריי בישול; להפריש.
מניחים 2 כפות חמאה רכה וגבינה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
להוסיף 1 כוס סוכר, פועם היטב.
שקול או כף קלה 9 אונקיות קמח (כ 2 כוסות) לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מערבבים עם מקצף.
שלב בננה ו-5 המרכיבים הבאים (דרך וניל); מערבבים היטב.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת בננה לסירוגין לתערובת חמאה. מערבבים ב 1/4 כוס פקאן ו 1/4 כוס קוקוס.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה; אופים ב 375 במשך 50 עד 60 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת 10 דקות; להסיר מחבת.
בואו להתקרר מעט על מתלה תיל.
מערבבים סוכר חום ו -2 כפיות כל חמאה, מיץ לימון ורום בסיר; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה; מערבבים כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים ב 2 כפות כל פקאן וקוקוס; כפית על כיכר.