קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות60
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם גבינה חלפיניו

לחם גבינה חלפיניו
לחם גבינת חלפיניו יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2140 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 3 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, מים, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. ציון זה הוא סופר. נסו חלפיניו גבינת לחם לחם מכונה, לחם גבינה חלפיניו, ו לחם בייגלה גבינה חלפיניו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מאוד שלבו 7 כוסות קמח, גבינה, ג ' לפנוס, 7 כפות סוכר והמלח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בקערה נפרדת, לשלב את המים, שמרים הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו לשבת כ -10 דקות; מערבבים עד שכל השמרים מומסים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את השמן לתערובת הנוזלית תוך ערבוב .
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים מחצית מהתערובת הנוזלית לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6
מערבבים עם הידיים כדי להרטיב קמח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
7
מוסיפים את התערובת הנוזלית שנותרה לבצק ומערבבים עד שהקמח משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
8
הופכים למשטח מקומח קלות ולשים ביד עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי למגע, כ-15 דקות, מוסיפים בהדרגה רק מספיק קמח נוסף בכדי למנוע מהבצק להידבק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
9
מניחים בקערה משומנת גדולה והופכים בצק כך שהעליון משומן; מכסים במגבת יבשה ומניחים לעמוד במקום חמים (90-100 מעלות צלזיוס) עד להכפלת הגודל, בערך 1 שעה. אגרוף בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
להכנת לחם: מחלקים בצק ל -3 מנות שוות. יוצרים כל אחד מהם לכדור, ואז מותחים בצק בשתי ידיים ותוחבים קצוות מתחת ליצירת משטח חלק. פופ כל בועות אוויר גדולות על ידי צובט אותם. יוצרים לכיכרות. (הערה: אני אוהב להשתמש מערוך ולרדד בצק, אשר קופץ כל בועות בקלות ובמהירות.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
11
מניחים 3 מְשׁוּמָן 8 1/2 איקס 4 1/2 מחבתות כיכר אינץ. מכסים במגבת שוב ולאפשר לעלות עד כמעט הוכפל בגודל, כ 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) עד לקבלת חום כהה וסיים, בערך 1 שעה, וסובב את התבניות לאחר 25 דקות להשחמה אחידה יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מוציאים מהתבנית ברגע שהלחם יתרומם בקלות, לאחר כ -5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
בואו מגניב על 1 שעה לפני חיתוך.

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. אתה יכול לנסות טוטוס טוס קאווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה מראה ניחוחות בהירים של אפרסק, לימון וגרידת תפוז, עם נגיעה של ליקריץ. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי מטושטש ואבני לטעמי הדרים, פירות בור ואניס. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.