לחם גורילה שוקולד בננה של מישל
לחם גורילה שוקולד בננה של מישל דורש כשעה ו-40 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-9 גרם חלבון, 51 גרם שומן ובסך הכל 825 קלוריות. מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש שוקולד צ'יפס חצי מתוק, סוכר חום, אגוזי מלך וסוכר מגורען. 566 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: את לחם גורילה שוקולד בננה של מישל, לחם גורילה ולחם גורילה.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מרססים תבנית Bundt עם ספריי בישול נון-סטיק.
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה ומניחים בצד.
בסיר קטן ממיסים את הסוכר החום עם החמאה על אש נמוכה. שוברים את אריזות גליל הסהר ומפרידים בין משולשי הבצק.
מברישים כל משולש בחלב מרוכז ממותק ומעליהם 2 פרוסות בננה ו-1 כפית שוקולד צ'יפס; מקפלים את קצוות המשולש יחד ואוטמים. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית.
מפזרים על כל אחד 1/4 כפית מסוכר הקינמון.
שמים מחצית מאגוזי המלך בתבנית הבונדט ומעליהם מחצית מחבילות הבצק.
יוצקים על הבצק מחצית מתערובת הסוכר החום-חמאה ומפזרים 2 כפיות מסוכר הקינמון. חוזרים על הפעולה עם שאר החומרים.
אופים עד שתפוח, חום זהוב ויציב למגע.
מוציאים את התבנית מהתנור, מעבירים לרשת ומניחים לה להתקרר במשך 15 דקות. מניחים מגש על גבי תבנית הבונדט והופכים. פורסים ומגישים חם.