קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

לחם גריל טוב יותר מפיתה

לחם גריל טוב יותר מפיתה
טוב יותר מאשר פיתות גריל לחם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 53 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך מים חמים, מלח, שמרים פועלים מהר מ 1 חבילה כגון שמרים עלייה מהירה של פליישמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: לחם גריל, וידוי # 14: נהגתי לדעת את זה רק על ידי "לחם כיס" ... פיתות לחם, ו סלט פיתות.

הוראות

1
לטאטא יחד קמח (2 כוסות), סוכר, מלח, ושמרים בקערה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
לטאטא יחד מים, שמן, ביצה בקערה אחרת עד בשילוב היטב, ולאחר מכן לערבב לתוך תערובת קמח עד צורות בצק מדובלל. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש, עובד רק קמח נוסף מספיק כדי לשמור על הבצק מלהידבק, על 2 דקות (הבצק לא יהיה חלק). טופס בצק לכדור ולשים בקערה משומנת, פונה מעיל, ואז לתת לנוח בקערה, חשוף, במקום חם ללא טיוטה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
חותכים את הבצק ל -10 חתיכות וליצור כל כדור. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, לשטח כדורים, ואז להתגלגל לתוך סיבובים 6 אינץ '(פחות מ 1/8 אינץ ' עבה) על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מחבת גריל Preheat או מחבת על חום גבוה בינוני רק עד עישון, ואז להפחית את החום כדי בינוני, גריל לחם סיבובים, 1 בכל פעם, מפנה פעם אחת, עד סימנים מופיעים לחם מבושל דרך, על 2 דקות. לשמור על לחמים חמים, עטופים במפית בד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
1
אם יש לך מחבת גריל 2 מבער, אתה יכול גריל 2 סיבובי לחם בכל פעם.לחם יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. לחמם לחם, עטוף רופף בנייר כסף, בתנור 177° עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן