לחם דובדבן-שקדים עם זיגוג אמרטו
לחם דובדבן-שקדים עם זיגוג אמרטו עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 743 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, ביצים, אמרטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו לחם דובדבן רך עם זיגוג דובדבנים-שקדים, טארט דובדבן עם פרלין שקדים Amaretto Clafouti, ו לחם שקדים Amaretto (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שני מחבתות כיכר קיבולת 6 כוס (או, אם ביצוע כיכרות מיני, חמאה שש מחבתות קיבולת 2 כוס).
עם מיקסר חשמלי או עומד על מהירות בינונית, חמאת שמנת וסוכר יחד בקערה גדולה עד חיוור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ערבוב טוב אחרי כל אחד.
מוסיפים חלב, שמנת חמוצה, וניל; מערבבים עד מעורבב.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מוסיפים תערובת קמח, דובדבנים ושקדים למרכיבים רטובים ומערבבים רק עד שנספגים מרכיבים יבשים; לא מערבבים יתר על המידה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכנות.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכזים של לחמים יוצא נקי, 70 עד 75 דקות עבור כיכרות גדולות ו 60 דקות עבור כיכרות מיני.
בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד אבקת סוכר 6 כף. אמרטו. זיגוג צריך להיות עקביות של סירופ מייפל עבה או סירופ תירס. אם הוא עבה מדי, דק עם כף נוספת. של אמרטו.
בואו כיכרות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהעביר מתלה קירור להגדיר מעל תבנית אפייה גדולה. עם שיפוד דק או קיסם ארוך, לתקוע חורים עמוקים בראש כיכרות.
טפטוף עם זיגוג Amaretto, כך שהוא מצפה את הדף, רץ במורד הצדדים, מחלחל דרך החורים.
בואו כיכרות להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך ולשרת, או לעטוף להקפיא (ראה הערות).