לחם דלעת בריא
לחם דלעת בריא הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם מלח, אגוז מוסקט טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו לחם חמוציות אגוז בריא, לחם דלעת אורגני Evoo עם ציפוי זרעי דלעת, ו לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° f. ספריי תחתית רק של שתי מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים קמחים, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, allspice וציפורן עד מעורבב היטב.
בקערה בינונית, מערבבים דלעת, חלב, מוצר ביצה ושמן עד מעורבב היטב. מערבבים לתוך תערובת קמח עד מעורבב היטב. הבלילה כפית באופן שווה לתוך מחבתות.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכרות מחבתות; להסיר מחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.