לחם דלעת ממולא בבצק עוגיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם דלעת ממולא בצק עוגיות. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את הסוכר, מחית דלעת, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו בצק עוגיות ממולאים פנקייק, בצק עוגיות ממולא פשטידות Whoopie, ו לא לאפות עוגיות ממולאות בצק עקיצות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח או מחבת bundt גדולה או שני 8 1/2-על ידי 4-על ידי 2 1/2-מחבתות כיכר אינץ.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי, לשלב את הדלעת, ביצים, שמן, מים, וניל וסוכר עד מעורבב היטב. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל, מוסקט, allspice, וציפורן עד בשילוב טוב.
מערבבים את החומרים יבשים לתוך תערובת דלעת עד רק מעורבב. כפית 3/4 של הבלילה למחבת.
מגלגלים את בצק העוגיות לבול עץ ארוך.
מניחים אותו לאורך מרכז המחבת כך שהוא יוצר צינור "פנימי". מכסים עם הבלילה הנותרת כך שהבצק שקוע לחלוטין. אם באמצעות שתי מחבתות כיכר, פשוט לעשות שני "יומנים" של בצק ולהכניס אותם בתור קו ישר בכל מחבת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 55 עד 65 דקות.
בואו עוגה להתקרר במחבת (ים) במשך 1 שעה לפני היציאה על מגש הגשה.