לחם האגוזים של ג'וליה ולדבאום
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים תבלין, אז תנו הזדמנות ל לחם אגוז המרמלדה של ג'וליה Waldbaum. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 447 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הלחם הלבן של ג'וליה צ' יילד, פלאן טוסט הקינמון של ג'וליה (פודינג לחם), ו לחם ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני 8×4 או שני 9×5 מחבת כיכר אינץ. עבור כיכר גדולה יותר, פשוט להשתמש אחד 9×5 כיכר אינץ pan.In קערה גדולה, לערבב היטב את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את האגוזים הקלויים ומערבבים well.In קערה שנייה, לערבב יחד את הביצה, ריבה, מיץ תפוזים ושמן.
מוסיפים את החומרים הנוזליים למרכיבים היבשים ומערבבים בעדינות עד מעורבים.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות ואופים על המדף המרכזי במשך 50 דקות עד 1 שעה. כיכרות הלחם הקטנות שלי לקחו 50 דקות, אז אני מתאר לעצמי אחד גדול ייקח 1 שעה.