קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם האגוזים של ג'וליה ולדבאום

לחם האגוזים של ג'וליה ולדבאום
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים תבלין, אז תנו הזדמנות ל לחם אגוז המרמלדה של ג'וליה Waldbaum. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 447 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הלחם הלבן של ג'וליה צ' יילד, פלאן טוסט הקינמון של ג'וליה (פודינג לחם), ו לחם ריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני 8×4 או שני 9×5 מחבת כיכר אינץ. עבור כיכר גדולה יותר, פשוט להשתמש אחד 9×5 כיכר אינץ pan.In קערה גדולה, לערבב היטב את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את האגוזים הקלויים ומערבבים well.In קערה שנייה, לערבב יחד את הביצה, ריבה, מיץ תפוזים ושמן.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החומרים הנוזליים למרכיבים היבשים ומערבבים בעדינות עד מעורבים.
4
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות ואופים על המדף המרכזי במשך 50 דקות עד 1 שעה. כיכרות הלחם הקטנות שלי לקחו 50 דקות, אז אני מתאר לעצמי אחד גדול ייקח 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®