לחם הבננה אגוז של Rozzy
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם אגוז הבננה של Rozzy. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 282 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, אגוזי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל, חמאת אגוזים בננה עם Cacao Nibs (Paleo, Vegan + Whole30), ו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. להכין 8"x4" x2 " (1-lb) כיכר פאן על ידי שימון ושטיפה אותו.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה; להפריש.
בקערת מיקסר, סוכר שמנת וקיצור עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ולאחר מכן את החלב, פועם עד חלקה לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח ומחית בננה לסירוגין לתערובת מוקצפת, מכים עד חלקה לאחר כל תוספת. מקפלים בעדינות את אגוזי הפקאן הקצוצים או אגוזי מלך ו / או שוקולד.
אופים במשך 60-65 דקות, או עד שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מגניב לחלוטין על מתלה תיל.