לינגוויני עם רוטב עוף חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב עוף חריף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. אם יש לכם משחת אנשובי, פלפלים, עגבניות מיובשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו לינגוויני עם רוטב צדפות חריף, לינגוויני עם רוטב צדפה אדום חריף, ו לינגוויני עם כרישה מתובלת ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ולנקז לינגוויני לפי ההוראות.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל שום, רסק אנשובי, צ ' ילה ועגבניות בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השום רק מתחיל להפוך זהב.
מערבבים אורגנו, עוף, פלפלים ויין. מכסים ומבשלים כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מוסיפים לינגוויני ו-1/4 כוס גבינה לתערובת במחבת; מוסיפים עד שהלינגוויני מצופה באופן שווה.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.