לחם הבננה של קאתי
לחם הבננה של קאתי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון של ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 523 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך סוכר, שמנת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, Adobo החזיר של קאתי, ו ביצי הוויסקי של קאתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת אחת 9x13 אינץ', או שתי מחבתות כיכר 7x3 אינץ'.
מערבבים בננה ושמנת חמוצה. תניח בצד. בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה וסוכר עד חלקה. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים בתערובת וניל ובננה.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת הבננה.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה או מחבתות.
אופים במשך 50 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הלחם יוצא נקי.