לחם הפטריות של מייק
לחם הפטריות של מייק דורש כ-30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 12 ומחירו 81 סנט למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון, 25 גרם שומן ובסך הכל 346 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 יאמרו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש גבינת מוצרלה, לחם, שום ובצל ירוק. עם ציון ספונקולרי של 28%, המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מייק'ס מג'יק, מייק רומנוף ורוטב הקוקטיילים של מייק.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
פורסים לחם לחצי אופקית. בעזרת האצבעות משוך החוצה את רוב הלחם הרך ליצירת קליפה חלולה. שמור לחם שנשלף לשימוש אחר.
מערבבים יחד חמאה, פטריות, גבינה, בצל ירוק ושום.
מורחים את התערובת על שני צידי הלחם החתוכים.
מניחים את הלחם, עם הצדדים החתוכים כלפי מעלה, על נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ-10 עד 15 דקות.