לחם השום האהוב על ג'ימי.
גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, תיבול, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם השום האהוב על ג'ימי., המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), ו לחם אירי מועדף.
הוראות
בנדיבות להחיל חמאת שום על חצאי הלחם.
אופים בתנור עד חום זהוב בהיר.
הסר העליון עם בזיליקום, עגבניות מיובשות ופרמזן.
חותכים את צמרות ראשי השום, מניחים בחתיכת נייר, טפטוף שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים בתנור ואופים במשך 1 שעה, או עד רך.
לסחוט שום קלוי החוצה לקערת ערבוב בינונית.
הוסף את שאר החומרים ומערבבים היטב יחד, מחלקים לחצי, ומקררים.