לחם זית
לחם זית דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 106 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך בצק לחם, זיתים קלמטן, ביצה לבן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: לחם זית לא ללוש / שמשה All ' Olive, לחם זית, ו לחם זית.
הוראות
בצק להפשיר במקרר במשך 12 שעות.
מפזרים זיתים ורוזמרין על הבצק; ללוש בעדינות על משטח מקומח קלות 4 או 5 פעמים או רק עד זיתים משולבים בבצק. כיסוי בצק; תן לנוח 10 דקות.
רול בצק לתוך מלבן 10 x 8 אינץ'. החל בצד ארוך, להפשיל ג ' לי רול אופנה; צביטה תפר לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
לחשוף את הבצק; לחתוך כמה חריצים אלכסוניים 2 אינץ ' לתוך החלק העליון של הבצק באמצעות סכין חדה.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר כיכר מסדין אפייה; מגניב על מתלה תיל.