לחם זנגביל חם ומתובל
לחם זנגביל חם ומתובל הוא צמחוני ומספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. אם יש לכם מולסה, מלח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם זנגביל חם ומתובל, לחם זנגביל., ו לחם תאנה זנגביל.
הוראות
מעיל 9 x מחבת כיכר 5inch עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
שקול או כף קלה 25 אונקיות קמח (כ 2 1/2 כוסות) לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב 25 אונקיות קמח ו 8 מרכיבים הבאים (דרך ציפורן), ערבוב עם מקצף.
מערבבים 1/2 כוס מים, יוגורט, מולסה, וגרגרי קפה בקערה, ערבוב עם מקציף.
מניחים חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה (על 1 דקה).
מוסיפים סוכר וג ' ינג ' ר טרי; לנצח במהירות בינונית עד בשילוב טוב (בערך 1 דקה).
מוסיפים ביצה וחלבון ביצה, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. פועם במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת יוגורט, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל.
הסר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.