קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

לחם חום בוסטון ללא גלוטן

לחם חום בוסטון ללא גלוטן
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 345 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו צימוקים, סודה לאפייה, מסטיק קסנטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-132 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל חום מתוק - ללא גלוטן וטבעוני, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון.

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך יותר. מחממים תנור ל 163°. גריז שתי פחיות 28 אונקיה או מחבת כיכר 9 ידי 5 אינץ ' אחד. ממלאים תנור הולנדי או מחבת צלייה גדולה מספיק כדי לרפד את הפחיות עם מספיק מים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של הפחיות, על שני סנטימטרים. (אם משתמשים במחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ', מחממים בערך ארבע כוסות מים.) להביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בעוד המים מתחממים, מקציפים יחד קמח תירס, קמח דורה, קמח אורז חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ומסטיק קסאנטאן.
מרכיבים שתצטרך
קמח דורהקמח דורה
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים חלב חמאה ומולסה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
4
להקציף עד חלקה. אם משתמשים בצימוקים, מערבבים בעדינות לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי פחיות או להפיץ את הבלילה באופן שווה לתוך מחבת כיכר. מכסים פחיות או מחבת כיכר עם פיסת נייר קלף. קלף מאובטח עם מחבת גומי גדולה. אם אין לכם נייר קלף, השתמשו בנייר כסף משומן.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בזהירות להעביר את הפחיות למים רותחים. מכסה את התנור ההולנדי עם המכסה. אם משתמשים במחבת כיכר, לקנן את מחבת כיכר במחבת 13 על 9 אינץ'. בזהירות לשפוך מים רותחים לתוך המחבת 13 על ידי 9 אינץ'. המים אמורים להגיע עד חצי מחבת הלחם. מכסה 13 על ידי 9 אינץ ' מחבת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מעבירים לתנור ואופים עד ששיפוד מוכנס לאמצע הכיכר יוצא נקי, כ -90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
הסר את המחבת מהתנור. בזהירות להסיר את המכסה או לסכל (קיטור יברח כמו שאתה עושה את זה.)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר פחיות או מחבת מהמים. אפשר ללחם להתקרר בפחית או לחבת במשך כחמש דקות. להפוך את הלחם על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'