לחם חום בוסטון ללא גלוטן
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 345 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו צימוקים, סודה לאפייה, מסטיק קסנטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-132 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל חום מתוק - ללא גלוטן וטבעוני, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון.
הוראות
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך יותר. מחממים תנור ל 163°. גריז שתי פחיות 28 אונקיה או מחבת כיכר 9 ידי 5 אינץ ' אחד. ממלאים תנור הולנדי או מחבת צלייה גדולה מספיק כדי לרפד את הפחיות עם מספיק מים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של הפחיות, על שני סנטימטרים. (אם משתמשים במחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ', מחממים בערך ארבע כוסות מים.) להביא מים לרתיחה.
בעוד המים מתחממים, מקציפים יחד קמח תירס, קמח דורה, קמח אורז חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ומסטיק קסאנטאן.
להקציף עד חלקה. אם משתמשים בצימוקים, מערבבים בעדינות לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי פחיות או להפיץ את הבלילה באופן שווה לתוך מחבת כיכר. מכסים פחיות או מחבת כיכר עם פיסת נייר קלף. קלף מאובטח עם מחבת גומי גדולה. אם אין לכם נייר קלף, השתמשו בנייר כסף משומן.
בזהירות להעביר את הפחיות למים רותחים. מכסה את התנור ההולנדי עם המכסה. אם משתמשים במחבת כיכר, לקנן את מחבת כיכר במחבת 13 על 9 אינץ'. בזהירות לשפוך מים רותחים לתוך המחבת 13 על ידי 9 אינץ'. המים אמורים להגיע עד חצי מחבת הלחם. מכסה 13 על ידי 9 אינץ ' מחבת עם רדיד.
מעבירים לתנור ואופים עד ששיפוד מוכנס לאמצע הכיכר יוצא נקי, כ -90 דקות.
הסר את המחבת מהתנור. בזהירות להסיר את המכסה או לסכל (קיטור יברח כמו שאתה עושה את זה.)
הסר פחיות או מחבת מהמים. אפשר ללחם להתקרר בפחית או לחבת במשך כחמש דקות. להפוך את הלחם על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.