לחם חיטה ידידותי לילדים
לחם חיטה ידידותי לילדים הוא צמחוני לחם. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך קמח, חלב, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: סיר חרס צ'ילי הודו ידידותי לילדים, מיני פיצות מחיטה מלאה-פריזר ידידותי, ו לחמניות חיטה מלאה חמוציות, סוכרתי ידידותי.
הוראות
מדוד את המים לקערה גדולה, או את הקערה של מערבל לעמוד ומערבבים ב 1 כף סוכר חום.
מפזרים את השמרים מעל ומניחים בצד עד קצף, על 10 דקות.
מוסיפים 1 כוס קמח לכל מטרה ו -3 כוסות קמח מחיטה מלאה לקערה יחד עם סוכר חום, מלח, שמן צמחי וחלב.
מערבבים על מהירות נמוכה כדי לערבב מרכיבים. המשך לערבב במהירות בינונית, הוספת שאר הקמח 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק נצמד לקרס ומנקה את הצדדים של הקערה. ייתכן שלא תצטרך להוסיף את כל הקמח.
מערבבים על מהירות בינונית במשך כ 5 דקות. שמן את הקערה ולהפוך את הבצק למעייל. לכסות באופן רופף ולהניח בצד לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
Punch למטה את הבצק ומניחים על משטח מקומח. מחלקים לשתי מנות שוות ולהשתמש מערוך לגלגל כל אחד לתוך מלבן כי הוא כ 16x8 אינץ'. הקפד ללחוץ את כל בועות האוויר.
מגלגלים את המלבנים לתוך כיכרות וצובטים את התפר יחד.
מניחים כיכרות התפר למטה לתוך משומן 9x5 מחבתות כיכר אינץ.
חותכים כמה חריצים לרוחב החלק העליון של כל כיכר באמצעות סכין משונן חדה. מניחים בצד כדי לעלות עד האצבע משאיר גומה כאשר אתה לוחץ לתוך כיכר, 30 עד 45 דקות. מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים את הכיכרות במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך 30 דקות נוספות, או עד כיכרות הם חום עמוק.
הסר מן המחבתות כדי להתקרר על מתלה חוט.