קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם חיטה סדוק II

לחם חיטה סדוק II
. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם חיטה סדוק, ו לחם חיטה סדוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להביא מים לרתיחה. מערבבים חיטה סדוק ומבשלים במשך 10 דקות; תן מגניב לפושר. בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
חיטה סדוקהחיטה סדוקה
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
יוצקים את תערובת החיטה הסדוקה לתוך קערה גדולה. מערבבים בחמאה, מלח, דבשה, דבש, חלב, תערובת שמרים, קמח מחיטה מלאה ו -2 כוסות קמח הלחם; מערבבים היטב כדי לשלב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חיטה סדוקהחיטה סדוקה
מולסהמולסה
חמאהחמאה
דבשדבש
שמריםשמרים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, כ -10 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
7
אופים בתנור 375 מעלות שחומם מראש 30 עד 35 דקות, או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על גבי ותחתיתו. מגניב על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור