תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם ידידות אמיש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 116 גרם של שומן, וסך הכל 4274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-99 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח זהב, קינמון טחון, קמח זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 242 שעות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו לחם ידידות אמיש, לחם ידידות אמיש, ו Amish Friendship Bread + Starter (מתכונים דומים).
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2
יוצקים תערובת לתוך שקית רוכסן גלון 1; שקית חותם.
3
מקום במקום קריר ויבש לפחות 8 שעות או עד 10 שעות.
4
מקום starter במקרר ולאחסן שם במשך ימים 2 עד 1
5
שקול את זה (או היום שאתה מקבל את המתנע) כמו יום 1 של המחזור.
6
יוצקים שקית שלמה לתוך קערה לא מתכת.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
להוסיף 1 כוס קמח, 1 כוס סוכר מגורען,1 כוס חלב מתורבת. למדוד 1 כוס Starter לתוך כל אחד 4 (1 גלון) רוכסן עקף שקיות. שמור 1 שקית לעצמך, ולתת שקיות אחרות 3 חברים יחד עם מתכון.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
8
מחממים תנור ל 163°. Spray 2 (9x5 אינץ') מחבתות עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לנצח את התוכן של שקית 1 של Starter, הביצים, החמאה, חלב חמאה, סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קמח, ותערובת פודינג עם קצף עד צורות הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
דיאט קרם סודה
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
9
סקופ 1 הבלילה כוס לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מוסיפים קינמון; להכות עם להקציף עד קינמון הוא מעורב היטב לתוך הבלילה. כפית של בלילת קינמון חזרה לקערה גדולה עם בלילת וניל. עם מזלג, בעדינות מערבולת וניל וחובטי קינמון יחד. אל תתערבב יותר מדי! שתיים או שלוש מערבולות אמורות להספיק!
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונלי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
יוצקים את הבלילה למחבתות.
12
מפזרים מעל כל כיכר עם 1 כף סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
13
אופים 55 עד 65 דקות או עד מעיינות לחם בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב עד הלחם משוחרר מצדדים של מחבת. הפעל לחמים החוצה על צלחת הגשה או קרש חיתוך.