לחם כפיות הליבוט
לחם כפיות הליבוט הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, טימין, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: לחם כפית, לחם כפית, ו לחם כפית.
הוראות
לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך. תניח בצד.
מערבבים את קמח התירס ואת 7 המרכיבים הבאים בקערה גדולה. מערבבים יחד 3 חלמונים וחמאה; מוסיפים למרכיבים יבשים, ערבוב רק עד לחלח.
לנצח 8 חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש תערובת ביצה לבן לתוך תערובת קמח תירס; הליך חוזר פעמיים באמצעות תערובת ביצית הנותרים תערובת קמח תירס.
חמאה חומה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מקום פילה במרכז מחבת; לשפוך הבלילה מעל.
אופים ב 400 במשך 20 דקות; מניחים שרימפס על גבי, ומבשלים 10 דקות נוספות או עד לחם כפית הוא זהוב שרימפס להפוך ורוד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו