לחם כפרי צרפתי עם דומדמניות ורוזמרין
לחם כפרי צרפתי עם דומדמניות ורוזמרין דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 83 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך רוזמרין, קמח לחם, קמח שיפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחם בצק חמוץ צרפתי, לחם סודה חום עם דומדמניות וקראווי, ו פודינג לחם עם אגסים, דומדמניות וקינמון.
הוראות
כף קלה 1 קמח לחם כוס קמח מלא קמח חיטה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
משלבים עם ספוג ו-4 המרכיבים הבאים (ספוג דרך מלח) במעבד מזון; מעבדים עד שהבצק יוצר כדור. בצק תהליך 1 דקה נוספת. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולוש דומדמניות, 2 כפות קמח לחם, ורוזמרין. צורה לתוך כיכר עגולה 9 אינץ', ואת כיכר במקום על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
לחשוף כיכר, ולעשות טיק טק הבוהן סלאש 1/4 אינץ עמוק על פני החלק העליון של כיכר באמצעות סכין חדה.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מהמחבת, וקריר על מתלה חוט.