קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם לבן רביכת מים אסיאתית

לחם לבן רביכת מים אסיאתית
לחם לבן רביכת מים אסיאתית הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, סוכר, אבקת חלב מיידיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בסביבה 10 שעות ו-50 דקות. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: עוף עם לינגוויני ברוטב לבן מלאכותי, אסיאתית עוף ומים ערמונים קציצות, ו אסיאתית עוף ומים ערמונים קציצות.

הוראות

1
כדי להפוך את רביכת המים, להביא 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ומערבבים 1 כף סוכר והחמאה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים 1 כוס קמח בקערה חסינת חום, יוצקים את הנוזל הרותח על הקמח, ומקציפים אותו היטב כדי להסיר גושים ולהפוך את הקמח למשחה חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
קערהקערה
3
למחרת, להביא את רביכת המים לטמפרטורת החדר. בקערת העבודה של מערבל לעמוד חשמלי, מערבבים את השמרים עם 3/4 כוס מים חמים, ולתת לו לעמוד עד שכבת שמנת של קצף טפסים על פני השטח, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
4
מוסיפים 3 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר, אבקת חלב יבש, מלח וביצה. סקופ את כל רביכות המים על ידי כפות לתוך קערת הערבוב, ולתת את המכונה ללוש את הבצק במהירות נמוכה כדי לשלב ביסודיות את החומרים, על 2 דקות. הגבר את מהירות המיקסר לבינונית ולוש עד שהבצק רך וחלק, כ-8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
בלנדרבלנדר
5
להפוך את הבצק לתוך קערה משומנת, לכסות קלות עם מטלית, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה. אגרוף למטה הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
גריז 2 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
7
עבודה על משטח מקומח, לחתוך את הבצק לשניים, וליצור כל חצי לצורת כיכר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
מניחים את הבצק במחבתות כיכר מוכן, מכסים קלות עם מטלית, ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים את הכיכרות בתנור שחומם מראש עד צמרות הן חום זהוב קלות, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר את הלחם מן המחבתות, מברשת כיכרות עם חמאה מומסת בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.