לחם לבן רביכת מים אסיאתית
לחם לבן רביכת מים אסיאתית הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, סוכר, אבקת חלב מיידיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בסביבה 10 שעות ו-50 דקות. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: עוף עם לינגוויני ברוטב לבן מלאכותי, אסיאתית עוף ומים ערמונים קציצות, ו אסיאתית עוף ומים ערמונים קציצות.
הוראות
כדי להפוך את רביכת המים, להביא 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ומערבבים 1 כף סוכר והחמאה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מניחים 1 כוס קמח בקערה חסינת חום, יוצקים את הנוזל הרותח על הקמח, ומקציפים אותו היטב כדי להסיר גושים ולהפוך את הקמח למשחה חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
למחרת, להביא את רביכת המים לטמפרטורת החדר. בקערת העבודה של מערבל לעמוד חשמלי, מערבבים את השמרים עם 3/4 כוס מים חמים, ולתת לו לעמוד עד שכבת שמנת של קצף טפסים על פני השטח, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים 3 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר, אבקת חלב יבש, מלח וביצה. סקופ את כל רביכות המים על ידי כפות לתוך קערת הערבוב, ולתת את המכונה ללוש את הבצק במהירות נמוכה כדי לשלב ביסודיות את החומרים, על 2 דקות. הגבר את מהירות המיקסר לבינונית ולוש עד שהבצק רך וחלק, כ-8 דקות נוספות.
להפוך את הבצק לתוך קערה משומנת, לכסות קלות עם מטלית, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה. אגרוף למטה הבצק.
גריז 2 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
עבודה על משטח מקומח, לחתוך את הבצק לשניים, וליצור כל חצי לצורת כיכר.
מניחים את הבצק במחבתות כיכר מוכן, מכסים קלות עם מטלית, ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 יותר שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים את הכיכרות בתנור שחומם מראש עד צמרות הן חום זהוב קלות, 30 עד 40 דקות.
הסר את הלחם מן המחבתות, מברשת כיכרות עם חמאה מומסת בעוד עדיין חם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.