לחם לימון עם רוזמרין טרי
והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר טורבינאדו, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיית רוזמרין לימון + שפריץ הדר רוזמרין, עוגיות לימון רוזמרין, ו עוגיות חמאה עם רוזמרין לימון.
הוראות
לטאטא את הקמח והמלח יחד בקערה בינונית. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד התערובת היא צהובה ורכה אור, על 3 דקות.
מוסיפים את גרידת הלימון ורוזמרין, ומערבבים במשך 30 שניות.
מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים במשך 1 דקות. להפחית את מהירות המיקסר נמוך בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח.
מערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד. אל תגזים.
להפוך את הבצק על משטח עבודה. אבק עם קמח ולחלק לשניים.
מניחים גיליון נייר קלף על משטח עבודה, מניחים חצי מהבצק על הקלף, וממלאים אותו בגיליון קלף שני.
מגלגלים את הבצק לבערך 1/8 אינץ ' עובי. חזור עם המחצית השנייה של הבצק. לקרר את הבצק במשך כ -30 דקות.
התאם מתלה תנור לחיזוי באמצע ולחמם מראש את התנור ל 350 ° F.
הסר את הבצק מהמקרר; לקלף את שני יריעות הקלף, ולשים את הבצק על קרש חיתוך. באמצעות חותך עוגיות עגול 3 אינץ', לחתוך את הבצק, rerolling השאריות פעם אחת.
מניחים את העוגיות על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
מפזרים קמצוץ של סוכר Turbinado על גבי כל עוגייה.
אופים את העוגיות במשך 10 עד 12 דקות, עד שהם מעט מוזהבים בקצוות.
להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.