לחם מהיר דלעת
לחם מהיר דלעת יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 32 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, קמח, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מכונת לחם דלעת תבלינים מהיר לחם, לחם מהיר דלעת, ו לחם מהיר דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; מערבבים היטב.
שלב את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט ואבקת האפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הדלעת ומערבבים היטב. מערבבים תמרים ופקאן.
יוצקים לשני 9-ב משומן. איקס 5-ב. מחבתות כיכר.
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל הבלילה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 55-65 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 15 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.