לחם מהיר חמש גרגרים
לחם מהיר של חמישה גרעינים יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, שיבולת שועל מיושנת, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די טוב. נסו לחם מהיר חמש גרגרים, לחם שלושה גרעינים, ו לחם שבעה גרעינים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 375°f. גריז גיליון עוגיות עם קיצור או ספריי בישול. שמור 1 כף של הדגנים.
בקערה גדולה, לערבב דגנים הנותרים, קמחים, סוכר חום, סודה לשתיה, קרם של טרטר ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורי קורס. מערבבים בצימוקים.
בקערה קטנה, לנצח ביצה וחמאה עם מקציף חוט עד מעורבב היטב. שמור 1 כף תערובת חלב חמאה. מערבבים תערובת חלב חמאה הנותרים לתוך מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד תערובת הוא רטוב. על משטח משוריין, ללוש בצק 5 או 6 פעמים עד הבצק משולב ומחזיק יחד.
על גיליון עוגיות, צורה ולחץ בצק לעגול 7 אינץ'.
חותכים x גדול, 1/4 אינץ עמוק, לתוך החלק העליון של הבצק, באמצעות סכין חדה.
מברשת העליון של הבצק עם תערובת חמאה שמורה; מפזרים דגנים שמורים.
אופים 30 עד 35 דקות או עד העליון הוא חום זהוב כיכר נשמע חלול כאשר טפח. מגניב מעט לפני ההגשה.