לחם מחמצת מחיטת דבש
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, לחם מחמצת חיטה דבש עשוי להיות עצום לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו לחם. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה לא כל כך מדהים. לחם מחיטה מלאה דבש מחמצת, לחם מחמצת חיטה סדוק, ו 50 אחוז לחם מחיטה מלאה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את החמאה, הדבש, המולסה, המתנע מחמצת, נבט חיטה, סוכר, סודה לשתייה, מלח, קמח מלא ו -2 כוסות קמח לכל מטרה. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים לכיכרות.
מניחים בשני 8 אינץ ' משומנים. 4 אינץ'. מחבתות כיכר. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים בחום של 375 צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד להשחמה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.