לחם מטוגן משפחתי
. זה עובד טוב כמו לחם. אם יש לכם שמרים, חמאה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו הלחם האהוב על משפחת זאוג, לחם גבינה משפחתי מהנה / Call Me PMc, ו פנקו את משפחתכם וחבריכם בלחם הקישואים הסופר לח הזה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא 3 כוסות קמח, שמרים, סוכר, ומלח יחד בקערה.
לטאטא מים וחמאה יחד בקערה נפרדת; לשפוך לתוך תערובת קמח ומערבבים עד תערובת מגיע יחד כדי ליצור כדור והוא דביק מעט וגמיש. מכסים את הקערה בניילון נצמד. מכסים את הקערה במגבת ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
אגרוף למטה בצק ולהפוך על משטח מקומח קלות. ללוש 1/4 כוס קמח, במידת הצורך. צורה לתוך 10 כדורים.
שמן חום במחבת עמוקה או מחבת ברזל יצוק גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגלגלים כל כדור בצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 8 אינץ'.
מניחים כל סיבוב לתוך השמן החם ומטגנים עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות לכל צד.
הסר לחם ומטגנים לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר. חזור עם כדורי בצק הנותרים.