לחם משמש פקאן הוא צמחוני לחם. מתכון זה מכין 24 מנות עם 173 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שיבולת שועל לבישול מהיר, סודה לשתיה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. נסו לחם משמש-פקאן, לחם פקאן משמש טעים, ו לחם דובדבן-פקאן-משמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את החומרים היבשים. בקערה טורפים את הביצים, הבננות, השמן והווניל. מערבבים לחומרים יבשים רק עד לאיחוד. מערבבים משמשים ופקאן.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לתוך שני משומן 8-ב. איקס 4-אין. מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.