לחם מתוק אוברנייט
לחם מתוק Overnite הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ללחם הזה יש 510 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. . אם יש לכם סוכר, מים חמים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 שעות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לחם מיורקה: לחמניות מתוקות פורטוריקניות רכות, לחם שמרים מנגו הוואי מתוק (מכונת לחם), ו אפיית לחם: לחם שמרים תירס מתוק.
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, להכות ביצים עד רכות. מערבבים ב 4 כוסות קמח, מלח, סוכר, חלב, 3/4 כוס חמאה מומסת, תערובת שמרים ווניל. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד ומניחים להתרומם בין לילה במקרר.
למחרת בבוקר, להוציא את הבצק ולהפוך אותו על משטח מקומח. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 90 דקות. מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מברשת עלה כיכרות עם 2 כפות חמאה מומסת ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, או עד חום זהוב.