קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

לחם נקניק

לחם נקניק
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצק לחם, נקניק חזיר טחון, תערובת גבינת פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), SRC: לחם נקניק, ו לחם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מן המחבת; לנקז היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לבצק לפרוש צורה מלבנית על תבנית אפייה משומנת קלות; מפזרים באופן שווה עם נקניק וגבינה. החל עם 1 צד ארוך, להפשיל, ג ' לי רול אופנה. הפעל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה, ואת הקמצוץ מסתיים כדי לאבטח את המילוי בפנים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
חותכים 3 (1/4 אינץ ' עמוק) חריצים על פני החלק העליון של הבצק עם סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו כיכר צרפתית פריך פילסבורי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי