מערבבים מספיק חלב חמאה כדי ליצור גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. הפוך על קמח קל פני השטח ללוש רק עד הבצק מחזיק יחד, על 1 דקה. צורה בצק לתוך 6 אינץ 'קוטר על ידי 2 אינץ' -גבוהה עגול.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
4
חותכים x 1 אינץ ' עמוק על פני החלק העליון של הלחם, המשתרע כמעט עד הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים עד הלחם הוא חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, על 35 דקות.