לחם סודה עם שוקולד מריר וקליפת תפוזים מסוכרת
לחם סודה עם שוקולד מריר וקליפת תפוזים מסוכרת עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קליפת תפוז מסוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד, ו שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 350 ° F. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף; קלף חמאה.
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
הוסף חמאה; לשפשף עם קצות האצבעות עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים שוקולד וקליפת תפוז.
לטאטא חמאה וביצה בקערה בינונית כדי למזג; להוסיף מרכיבים יבשים. מערבבים רק עד incorporated.
להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש בעדינות רק עד הבצק מגיע יחד, על 5 סיבובים. טופס בצק לתוך 6 1/2 אינץ 'קוטר עגול, על 2 עד 2 1/2 אינץ' גבוה.
העברה לתבנית אפייה מוכנה. באמצעות סכין חדה, לחתוך 1 אינץ 'עמוק, חריצים באורך 3 אינץ' בחלק העליון של הלחם, יצירת דפוס התפרצות שמש.
אופים לחם עד השחמה היטב מאוד המשרד כאשר לחוץ ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, הפיכת גיליון אפייה באמצע אפייה, על 1 שעה 10 דקות בסך הכל.
להעביר לחם מתלה מגניב לחלוטין, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)