לחם עכביש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 311 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם קמח לחם, מלח, שמרים מיידיים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספיידר קאפקייקס, ספיידר קאפקייקס, ו ספיידר קאפקייקס (מתכונים דומים).
הוראות
שים את המים, שמרים, דבש, ויוגורט בקערה של מערבל דוכן שלך.
מוסיף את 3 כוסות קמח ומלח. ללוש עם הוו הבצק עד התערובת חלקה וגמיש.הבצק צריך לגמרי להתאסף סביב הקרס והקערה צריכה להיות נקייה. אם יש" רגל " קטנה של בצק נצמדת לתחתית הקערה, להוסיף יותר קמח, קצת בכל פעם, עד הבצק אוסף את הרגל לתוך doughball.
מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש עד שהשמן משולב לחלוטין בבצק. מכסה את הקערה בניילון נצמד ומניח בצד עד הוכפל בגודל, כשעה. בינתיים, קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומפזרים קמח תירס על הסדין.
קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. ללוש אותו בקצרה.
חותכים חתיכת בצק שהיא בערך 1/4 מהבצק, יוצרים אותו למלבן, ומגלגלים אותו לכ -3 אינץ 'רחב על ידי 12 אינץ' ארוך. באמצעות חותך מאפה, חותך פיצה, או סכין חדה, לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך אותו לרצועות 4 - זה יהווה את 8 הרגליים.
להניח את הרצועות על תבנית האפייה כדי ליצור את הרגליים של העכביש. למתוח אותם עוד, אם אתה רוצה או לקצץ אותם כך שהם קצרים יותר-זה העכביש שלך, כך לגרום לזה להיראות איך שאתה רוצה. קח את חתיכות גזוז, ולהוסיף אותם לחתיכת הבצק בשימוש. מחלקים את החלק הזה לשניים, עם חתיכה אחת בערך 1/3 מהבצק והחלק השני 2/3 מהבצק. צור חתיכות אלה לתוך סיבובים, ולסדר אותם על גבי הרגליים שיצרת כדי להפוך את הראש והגוף של העכביש. תוודא ששני החלקים נוגעים אחד בשני. להתאים את הרגליים כך שהם נראים כמו שאתה רוצה אותם. מכסים את העכביש שהושלם עם ניילון נצמד ומניחים בצד עד הוכפל בגודל, כ -30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 177° עם המתלה במרכז התנור.
תחשוף את העכביש. אם אתה משתמש במספר סוגים של זרעים, עדיף ביצה חלק אחד של העכביש בכל פעם. ביצתי את הרגליים קודם ופיזרתי אותן בזרעי פרג, ואז ביצתי את הגוף ופיזרתי את זה בזרעי שומשום חומים. לפני שאתה מפזר את סעיף הראש, לחתוך את הפירות היבשים (במידת הצורך)לצורה שאתה רוצה ולהחיל אותם על מקטע ראש ביצה. ואז מפזרים את הראש עם הזרעים שתבחר. השתמשתי בשילוב של זרעי שומשום קלויים וזרעי פרג לראש. לעשות חיתוך אנכי כדי ליצור את הפה, ואם אתה רוצה, לעשות חיתוך קטן בקצות הרגליים הקדמיות עבור אופי נוסף קטן.
אופים ב 177° עד הלחם משחימים יפה, על 30 דקות. לסובב את המחבת בתנור כך שהוא אופה באופן שווה במהלך האפייה, במידת הצורך.