לחם עם עגבניות: פאן קון טומטום
לחם עם עגבניות: פאן קון טומטה הוא חלב חינם ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות רומה, שמן זית, ירך חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. נסו Pan con Tomate (לחם עגבניות), Pan con Tomate ' y Anchoa-שום, שמן זית, עגבניות טריות על לחם קלוי, ו אורז עגבניות פורטוגזי (Arroz de Tomate) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
תחמם את הגריל. פורסים את הלחם בזווית ל -20 חתיכות דקות. באמצעות 3 כפות שמן זית, לצחצח את שני הצדדים של כל פרוסת לחם.
מניחים את פרוסות הלחם על הגריל החם וטוסט, על 2 דקות בכל צד, או עד הזהב.
חותכים כל פרוסת בשר חזיר ברבעים. במחבת סאוט קטנה, מוסיפים את כף הנותרים שמן זית ומבשלים את החזיר עד פריך.
הסר את החזיר למגבת נייר כדי להסיר את השמן העודף.
בעוד הלחם עדיין חם, לשפשף שן שום על כל פרוסת לחם.
חותכים את החלק העליון של העגבניות ומשפשפים את העגבניות על פרוסות הלחם.
טפטוף שמן זית על כל חתיכה ומפזרים מלח כשר. למעלה עם חתיכת חזיר.