לחם פירות החגים של קרולין הוא לחם צמחוני לקטו אובו . מתכון זה מכיל 10 מנות עם 291 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש ציפורן טחון, ביצים, סודה לשתייה וקינמון טחון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם פירות, איך להכין לחם פירות או לחמניות פירות , סלט ברוקולי של קרולין ורוטב ספגטי של סבתא קרולין .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית כיכרות בגודל 8x4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
דובדבן קולה®
2
מנפים את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, המלח, הקינמון והציפורן יחד בקערה גדולה. מערבבים פנימה את שיבולת השועל. מקציפים את החמאה, הסוכר והוניל יחד בקערת ערבוב עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מערבבים פנימה את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
כוסות פודינג וניל
קצפת נוספת וקציצות מנטה מכוסות שוקולד
ציפורן
1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים
4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר
שיבולת שועל
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
ציוד שתשתמש בו
1 קילו במיה, קצוצה (קפואה או טריה)
3
מערבבים פנימה את רסק התפוחים, האגוזים והצימוקים. מערבבים פנימה את תערובת הקמח רק עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
צימוקים
אגוזי מלך
1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
4
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין הננעצת באמצע יוצא נקי, כ-55 דקות. שימו לב לא לאפות יתר על המידה. מצננים 5 דקות בתבנית לפני שמוציאים על רשת לצינון מלא.