לחם פסטו בזיליקום
לחם פסטו בזיליקום הוא תבלין המגיש 16. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 237 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם צנוברים, גבינת מוצרלה, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחם פסטו בזיליקום, לחם שום פסטו בזיליקום גביני, ו איך מכינים פסטו מואר: א לפסטו בזיליקום אבוקדו שמנת.
הוראות
בבלנדר או במעבד מזון, מחית את עלי הבזיליקום, שמן הזית והשום.
מערבבים פנימה את הצנוברים וגבינת הפרמזן. המשך בעיבוד עד להשגת העקביות הרצויה.
פורסים לחם איטלקי לעובי הרצוי.
מורחים שכבת פסטו על כל פרוסה. למעלה עם עגבניות רומא (שזיף) וגבינת מוצרלה.
מניחים פרוסות לחם מעליהן בשכבה אחת על תבנית גדולה. צולים 5 דקות, או עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה קלות.