לחם פקאן הדובדבן האהוב של ניק
לחם פקאן הדובדבן האהוב של ניק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 468 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד טוב כמו לחם. אם יש לך תמצית vanillan, חמאה, דובדבנים maraschino, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם פקאן דובדבן, לחם דובדבן-פקאן מהיר, ו לחם דובדבן-פקאן-משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 x 5 מחבת כיכר אינץ'.
בקערה גדולה, חמאת שמנת או מרגרינה וסוכר יחד.
מוסיפים ביצים וממשיכים לערבב עד אור ורך.
מוסיפים סודה לשתיה, מלח ווניל; מערבבים היטב. לסירוגין להוסיף חלב חמאה וקמח לתערובת מוקרם, ערבוב רק מספיק כדי להחזיק את החומרים יחד. מקפלים דובדבנים ואגוזים, ערבוב קל. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד בדיקות לחם נעשה. מגניב לגמרי לפני חיתוך.