לחם פקאן קרמל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו לחם פקאן קרמל. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 166 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חלב מתאדה, תמצית ונילן, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. נסו חמאה פריכה קרמל פקאן, לחם פקאן קרמל מלוח, ו לחם פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים חלב וניל.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מכסים ושומרים במקרר במשך שעה 1 או עד קל לטפל.
על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק ל -1 / 4 אינץ'. עובי.
חותכים ל -2 אינץ'. איקס 1-אין. רצועות.
מקום 1 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 12-14 דקות או עד להשחמה קלה.
למילוי, לשלב קרמל וחלב בסיר גדול. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שהקרמל נמס וחלק.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את החמאה, הסוכר והפקאן. מגניב במשך 5 דקות.
מורחים 1 כפית על כל עוגיה.
לציפוי, בקערה חסינת מיקרוגל, ממיסים צ ' יפס וחלב; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את החמאה, הסוכר והווניל לתערובת אחידה. מגניב במשך 5 דקות.
מורחים 1 כפית ציפוי על כל עוגיה; למעלה כל אחד עם חצי פקאן.
תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.