קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

הפטוש של נעמה מירושלים

הפטוש של נעמה מירושלים
גשו לסופר וקנו שום, חומץ יין, נענע, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, פאטוש, ו פטוש של נעמה.

הוראות

1
אם משתמשים ביוגורט וחלב, מתחילים לפחות 3 שעות ועד יום מראש על ידירווחים הן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להקציף היטב ולהשאיר במקום קריר או בצורת בועות fridgeuntil על פני השטח. מה שאתה מקבל זה סוג של חלב חמאה תוצרת בית, אבל פחות חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לקרוע את הלחם לחתיכות בגודל ביס ולמקם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
הוסף את תערובת יוגורט מותסס או חלב חמאה מסחרי, ואחריו את שאר החומרים, לערבב היטב, ולהשאיר במשך 10 דקות עבור כל הטעמים tocombine.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
5
כפית פטוש לתוך קערות הגשה, טפטוף עם קצת שמן זית, ומקשטים בנדיבות עם סומאק.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק