קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות27
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם צימוקים I

לחם צימוקים I
. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה מעולה. נסו לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}, ו לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9x5x3 מחבת כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה גדולה למדוד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה, מלח, קינמון וצימוקים. מערבבים היטב. הפוך גם במרכז.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה קטנה לנצח ביצה עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים בחמאה מומסת וחלב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
5
יוצקים לתוך היטב. מערבבים רק מספיק כדי להרטיב.
6
לגרד לתוך מחבת כיכר משומנת 9x5x3 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) תנור במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים רגיל או קלוי עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה