לחם צימוקים I
. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה מעולה. נסו לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}, ו לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9x5x3 מחבת כיכר אינץ'.
בקערה גדולה למדוד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה, מלח, קינמון וצימוקים. מערבבים היטב. הפוך גם במרכז.
בקערה קטנה לנצח ביצה עד מקציף.
מערבבים בחמאה מומסת וחלב.
יוצקים לתוך היטב. מערבבים רק מספיק כדי להרטיב.
לגרד לתוך מחבת כיכר משומנת 9x5x3 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) תנור במשך 1 שעה.
מגישים רגיל או קלוי עם חמאה.